Van jeugddroom tot werkelijkheid

Eindelijk; na 30 jaar in het zakenleven gewerkt te hebben ben ik mijn droom en passie achterna gegaan en een uitlaatservice gestart. 

Ik ben Jeannette en dit zijn, naast mijn partner en zijn zoon, de viervoetige dierbare vriendjes waar ik ook mee samenleef.

In volgorde van de foto's; Senna, Gijs, Daan en mijn grootste vriend: Marley.  Maar die heb ik met heel veel verdriet helaas een paar maanden geleden moeten laten inslapen.


Hoe komt het zo dat ik na 30 jaar en heel veel uren per week werken een andere weg in geslagen ben?

Mijn hele leven ben ik al omringd door veel dieren en zij zijn mijn lust en mijn leven. 

Elke dag als ik mijn hond Marley op liet halen door de hondenuitlaatservice, waar mijn lieverd elke dag naar uit keek, was ik bijna jaloers.  Ik dacht ; kon ik dit maar verwezenlijken en hoe leuk zou het zijn om een uitlaatservice te starten? Ik die vele uren per dag in de auto zat, voor een baan die heel veel uitdaging had, maar niet mijn passie was. Vandaar dus een beetje de jaloezie.

Een aantal maanden geleden toen ik bij een stoplicht achter een hondenuitlaat busje stond (en wederom een diepe zucht slaakte),  dacht ik: "dit wil ik ook". Ik was er klaar mee en heb dezelfde dag nog mijn baan opgezegd om het gewoonweg te gaan doen. 

Starten met een uitlaatservice en een lang gekoesterde droom uit laten komen.

Ik ben dan ook direct aan de slag gegaan en mijn knalgele Mini Cooper verkocht en hier voor in de plaats een bestelbusje gekocht. Die heb ik voorzien van een bench voor iedere hond, zodat ze veilig met mij op pad kunnen.

Erg leuk gewoon maar ook wel met een beetje pijn in mijn hart dat mijn enorm grote vriend Marley (een Sint Bernard) hier geen deelgenoot meer van uit mag maken en een vaderrol mag spelen in mijn dagelijkse boswandelingen.

En nu: waarom zou u uw dierbare viervoeter, aan mij toe vertrouwen en wat maakt mij onderscheidend van andere uitlaatservices?

Heel lastig aangezien alle uitlaatservices waarschijnlijk gerund worden door  dierenliefhebbers die met hetzelfde plezier uw hond ophalen, een heerlijke tijd met hen hebben en hem/haar weer in zijn of haar vertrouwde huis terugbrengen.

U zult dit dus zelf moeten ervaren. 1 ding kan ik iedereen verzekeren. Uw hond (en) zal/zullen bij iedere wandeling een fantastische tijd hebben en u als baasje hartelijk en voldaan welkom heten bij thuiskomst. 

Heeft u interesse? Bel of mail mij en ik kom desgewenst naar u toe voor een intakegesprek zodat we nader kennis kunnen maken. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Dit geldt ook voor de 1e wandeling. Deze is gratis waarbij u zelf ook van harte welkom bent om met ons mee te gaan.